Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah. Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Followers

Saturday, May 27, 2017

Doorgift Exclusive dan Bajet untuk Sheila Di Morak, Kelantan



Aktivit Snek Lazat untuk doorgift Sheilanam 13May17 aritu.. plus sponsorship dan review. Alhamdulillah. Dengan memberi Allah hantar lebih banyak rezeki. Alhamdulillah, terima kasih ALLAH.


Alhamdulillah, jom cuci mana dulu.. mana tau ada berkenan nak order lak lepas nie.. ada exlusive dan ada bajet doorgift. 

Doorgift Exclusive Rm2.70 Kerepek Pisang 

Doorgift Bajet serendah 50sen (Flat rate min 200pack)



Tercari Kerepek sesuai untuk doorgift?


Nak doorgift sedap dan murah?

Simple dan sedap?

Jom usha aneka kerepek serendah 50sen je ye. Min 200pack dan harga rata hingga 1000pack ye. Kalau banyak lagi akan dipertimbangan. FREE STICKER ye.. boleh custom made utk 500pack dan keatas..

Isian yang available
- Popia Simpulan / Gulung Kasih, Samosa Mini
- Karipap Mini
- Kerepek Pisang - Manis, Masin, Sira
- Kerepek Ubi - Lada hitam, BBQ, Cheese

Popia Simpulan / Gulung Kasih

Mini Hamper untuk Cikgu Pasti Fatimah Az Zahra



Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Ni update aktiviti snek lazat yang sebelum nie. Nak update setiap hari macam tak sempat je.. berebut laptop dengan anak dara lak kalau buat keje masa dia tak tidur..



Alhamdulillah, permintaan anak dara nak bagi hadiah kat cikgu pasti.. kebetulan baru lepas goreng popia dan borong kurma, jadi lah mini hamper popia simpul kasih dan kurma.

Mini Hamper