Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah. Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Followers

Tuesday, March 28, 2017

Agen Popia Simpulan Kasih di Kuala Lumpur




Wah berita baik untuk orang kuala lumpur,  Mana yang rasa nak makan popia simpulan kasih dan karipap mini homemade dan fresh boleh roger2 cikna 012 9280474 kita nie. Wassap terus boleh www.wasap.my/60129280474 deh. Takyah susah nak save, klik kat link tu jas.. wassap terus.. borak terus..

Agen Popia Simpulan Kasih dan Karipap Mini di Jeli Kelantan



Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Wah berita baik untuk ore jeli kelantan nie. Mana yang rasa nak makan popia simpulan kasih dan karipap mini homemade dan fresh boleh roger2 cik puan aisyah kita nie. Wassap terus boleh www.wasap.my/60134058964 deh. Takyah susah nak save, klik kat link tu jas.. wassap terus.. borak terus..

Monday, March 27, 2017

200pack (50sen sepaket) untuk Cikgu Faisal, Kg Pauh Badang




Alhamdulillah kerepek pisang sira dalam bentuk bajet doorgift pun laju je skrang nie cuma pisang je tak cukup stok memanjang. Maklumlah pisang orang kan. Semua buat sendiri cuma pisang je orang lain.. hihi. Kita tolong borong je. Member2 yang jual pisang senyap belaka loni.. musim kemarau kot kelantan nie. Maaf bebel lain lok, haha.


Alhamdulillah, kerepek pisang sira memang hot deboom la. Rezeki dari ALLAH. Untuk cikgu faizal dia campur, 100pack manis tabur gula dan 100pack kerepek pisang sira. Berat antara 20-25gam ye untuk 50sen. Memang 50sen sepaket ye.