Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah. Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Followers

Thursday, July 21, 2016

Simple Giveaways by Snek Lazat... Popia free dek nooooonn...




Sapa suka popia angkat tangan??? Tapi hadiah bukan sekadar popia dan karipap mini dalam pic je ye.. ada megi thailand, popia cheese, popia nestum, popia susu, popia batang buruk.. dan pelbagai jenis popia la kiranya.. tapi sorang layak 2-3item je..

Apa syarat GA nie ye...

- Buat post pasal GA nie, pastu tinggalkan Link Post kat ruangan KOMEN. Senang nak scodeng nanti.. hihi.

- Follow blog kita gak ye.. leh intai update terkini..

- LIKE la Fanpage Snek Lazat gak...

- Follow IG @sneklazatsedap kalau ada ig ye..

- Sapa yang menang boleh la kiranya wat simple review dari hati kalau snek popia nie kena dengan selera anada.. hihi

Senang je kan.. apa2 ajak sedara pakat join ye... tarikh tutup xtau lg.. tapi biasa tak lama.. kita bagi bagi betul serius nak join.. mungkin seminggu to sebulan dari tarikh post nier ye.. selamat ber GA semua dan gud luck..




100% Produk Muslim & Bumiputera, Halal

"Sedap, Rangup & Padat"


****************************************************************************

Kalau dah teringin sangat nak cuba Popia Mini  dan Karipap Mini Snek Lazat, jangan segan2 nak contact ye.

COD dari Pantai Cahaya Bulan hingga ke Ketereh ye. Penghantaran depend pada order ye. atau Agen Snek Lazat yang berdekatan ye -- KLIK SINI


SMS/ Wassap 0199517292 Mcna

FB - https://www.facebook.com/SnekLazat


Msg thru FB Snek Lazat- https://www.facebook.com/messages/SnekLazat


Ig @jom_singgah_shoppe






Official Website - www.jomsinggah.com

41 comments:

  1. Replies
    1. http://kasihkuamani.blogspot.my/2016/07/simple-giveaways-by-snek-lazat-popia.html?m=0

      Done follow IG dan FB

      Delete
  2. Saya join ...

    http://jombercontest.blogspot.my/2016/07/simple-giveaways-by-snek-lazat-popia.html

    ReplyDelete
  3. Salam sis, saya dah join hari tu, tapi kotak komen lama sis dah xde. jadi saya beri skali lg link ya ...http://nakahime.blogspot.com/2016/07/simple-giveaways-by-snek-lazat-popia.html

    Kalau boleh sis buat satu entry muatkan semua link peserta yang join. Ini memudahkan lagi sis untuk cek jumlah peserta. Hopefully membantu ! Thank u sis ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq dear..insyallah nti sy akan list kan..

      Delete
  4. Replies
    1. sila2 ye kak..
      selagi masih ada masa nie..

      Delete
  5. Saya dah join :D, harap dapatlah merasa popia nie haha ..

    http://lyindastories.blogspot.my/2016/07/simple-giveaways-by-snek-lazat-popia.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq dear.
      mana tau ada rezeki nti..
      gud luck ye

      Delete
  6. Assalamualaikum..
    Saya join! http://nadialadzim.blogspot.com/2016/07/simple-giveaways-by-snek-lazat-popia.html
    Done follow blog, FB dan IG. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam
      tq dear.
      mana tau ada rezeki nti..
      gud luck ye

      Delete
  7. pokcik join ..

    http://www.pokcikblogger.com/2016/07/simple-giveaways-by-snek-lazat-popia.html

    ReplyDelete
  8. Datang BW, follow blog and join GA..
    http://www.kennymerligal.com/2016/07/simple-giveaways-by-snek-lazat-popia.html

    ReplyDelete
  9. Joined.

    http://miamorzafirah.blogspot.my/2016/07/simple-giveaways-by-snek-lazat-popia.html

    ReplyDelete
  10. Salam singgah sini... MD join

    http://mardiahdiana.blogspot.my/2016/07/simple-giveaways-by-snek-lazat-popia.html

    ReplyDelete
  11. Salam... Cikla join...

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/07/simple-giveaways-by-snek-lazat-popia.html

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum ^ ^,join yee

    http://dorayakino.blogspot.my/2016/07/simple-giveaways-by-snek-lazat-popia.html

    ReplyDelete
  13. Salam... saya join ye :)

    http://akuhanyagadiskampung.blogspot.my/2016/07/simple-giveaways-by-snek-lazat-popia.html

    ReplyDelete
  14. tq semua yang join ye...
    tak sempat nak singgah kat semua blog lagi.. insyallah akan singgah kat semua blog yang join..

    ReplyDelete
  15. As salam.
    akhirnya YB join juga giveaways awak
    http://yangbaik.blogspot.my/2016/07/simple-giveaways-by-snek-lazat-popia.html

    ReplyDelete
  16. http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/07/simple-giveaways-by-snek-lazat.html

    ReplyDelete
  17. Assalam Ari join ya sis...!!!

    https://mimpiaria.blogspot.my/2016/07/simple-giveaways-by-snek-lazat-popia.html

    ReplyDelete
  18. Join ya tuhan sedapnya popia :(((

    http://athibe.blogspot.my/2016/07/simple-giveaways-by-snek-lazat-popia.html

    ReplyDelete
  19. http://the-fadedd.blogspot.my/2016/07/simple-giveaways-by-snek-lazat-popia.html?m=1

    ReplyDelete
  20. Joined :)

    http://akhalilah.blogspot.my/2016/07/simple-giveaways-by-snek-lazat-popia.html

    ReplyDelete
  21. Rasa hari tu dah hantar link tapi entah laa..
    ni saya hantar semula yee..
    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/07/simple-giveaways-by-snek-lazat-popia.html

    ReplyDelete
  22. Sya join
    http://littlesnorlax.blogspot.my/2016/07/simple-giveaways-by-snek-lazat.html

    ReplyDelete
  23. saya join yaa..

    http://www.bajuwarnacoklat.com/2016/07/simple-giveaways-by-snek-lazat-popia.html

    ReplyDelete
  24. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  25. saye da join GA ni :)

    http://nadhiewueen.blogspot.my/2016/07/simple-giveaways-by-snek-lazat-popia.html

    ReplyDelete
  26. Afifah join :)

    http://afifahanuar.blogspot.my/2016/07/simple-giveaways-by-snek-lazat-popia.html

    ReplyDelete
  27. saya join =)

    http://at-tarmizi.blogspot.my/2016/07/simple-giveaways-by-snek-lazat-popia.html

    ReplyDelete
  28. http://belogs.blogspot.my/2016/07/simple-giveaways-by-snek-lazat-popia.html

    ReplyDelete
  29. terima kasih semua sbb join ye.. insyallah minggu depan GA ni akan tamat..

    ReplyDelete
  30. Saya join

    http://penselduabee.blogspot.my/2016/08/simple-giveaways-by-snek-lazat-popia.html

    ReplyDelete
  31. Replies
    1. alhamdulillah dah tamat ye.. terima kasih join.. nama pemenang akan diumumkan nanti

      Delete
  32. Assalamualaikum sis.. Dah ada pemenang ke??

    ReplyDelete