Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah. Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Followers

Wednesday, September 13, 2017

Doorgift Candy, Nut dan Kismis dalam botol.

Nak cari dessert lain dari lain sekitar Kelantan nie -->> Dessert Aiskrim Goyang & Lokcing ; BLOG ; FACEBOOK
************************************************************************************
Nak doorgift lain dari yang lain? 

Nak isi dalam botol, senang nak bagi tetamu terus?

Meh usha mana berkenan dihati ye. Ni botol kecik sket dari sebelum nie. Harga insyallah lebih murah dan mampu milik. Harga boleh refer bawah pic nie ye. Min 150botol ye



Min 150botol dan keatas

Harga 150-499botol
Kacang rm1.60
Kismis rm1.90
Candy rm2.30

450botol nut 3layer untuk Kak Sharifah di Jerteh.

Nak cari dessert lain dari lain sekitar Kelantan nie -->> Dessert Aiskrim Goyang & Lokcing ; BLOG ; FACEBOOK
************************************************************************************

Alhamdulillah, rezeki dari NYA. Dah selamat cod dah sebelum raya haji aritu, cuma kita je tak sempat nak update apa2. Tapi kat FPage n IG insyallah semua up to date untuk sebarang aktiviti..

Jom intai2 dulu, mana tau ada berkenan dihati ke nak buat lepas nie. Harga terlajak murah rm1.90 sahaja min 95botol. Kalau banyak insyallah diskaun sket. Harga boleh refer bawah dari pic nie ye kalau untuk kuantiti yang banyak.

Nut 3Layer dalam botol serendah RM1.90 sahaja

Nak cari dessert lain dari lain sekitar Kelantan nie -->> Dessert Aiskrim Goyang & Lokcing ; BLOG ; FACEBOOK
************************************************************************************

Tercari doorgift budget yang sesuai?

Nak yang simple dan masuk botol terus?

Mix nut ada, candy atau kismis.. Mana satu pilihan hati. Meh usha dulu pic doorgift in botol. Mana tau ada berkenan dihati ke. harga berbeza mengikut isian. Boleh refer harga kat bawah ye.

Tuesday, September 12, 2017

Doorgift Budget serendah rm1.40 sahaja..

Nak cari dessert lain dari lain sekitar Kelantan nie -->> Dessert Aiskrim Goyang & Lokcing ; BLOG ; FACEBOOK
************************************************************************************

Tengah tercari doorgift yang sesuai?
Kekangan masa nak packing semua tu?

Takper sebab kita ada penyelesaiannya. Pilih mana berkenan dihati ye. 
Atau bagitau je budget banyak mana utk 1doorgift, kita boleh suggest mana patut ye. 

Meh cuci mata dulu ye.. Harga terlajak murah ye serendah rm1.40 sahaja. Kalau nak kurangkan kos, kita pack yang lagi budget ye tapi berbaloi2.

400pack Popia Cheese dan Nestum serendah 70sen untuk Cikgu Na

Nak cari dessert lain dari lain sekitar Kelantan nie -->> Dessert Aiskrim Goyang & Lokcing ; BLOG ; FACEBOOK
************************************************************************************
Alhamdulillah, baru je settle cod 400pack doorgift budget serendah 70sen untuk popia cheese dan nestum. Mana nak dapat doorgift 70sen complete dengan tag comel gitu.. Baru nampak exlusive sket.

Harga serendah 70sen sahaja tau..murah dan berbaloi2. Meh usha pic mana patut.


Tag Terima Kasih terlajak murah serendah 9sen sahaja

Nak cari dessert lain dari lain sekitar Kelantan nie -->> Dessert Aiskrim Goyang & Lokcing ; BLOG ; FACEBOOK
************************************************************************************
Tengah usha tag murah?

Simple dan MURAH?

Sample tak banyak la ye, boleh bagi sample yang anda suka untuk kira re design balik.
Harga serendah 9sen sekeping, min 400pcs dan keatas ye..

Monday, September 11, 2017

Simple Tag & Deco untuk Doorgift Budget

Nak cari dessert lain dari lain sekitar Kelantan nie -->> Dessert Aiskrim Goyang & Lokcing ; BLOG ; FACEBOOK
************************************************************************************

Macam dah lama tak update apa2. Sibuk dengan packing doorgift untuk raja sehari. Alhamdulillah, rezeki dari Nya walaupun profit sket..

Update terkini, tag simple tapi comel. Murah lak tu serendah 15sen je tau saiz 1.5 * 5inci.
Jom usha dulu mana patut ye.. warna sample untuk customer ni pun cantik menarik juga kan.. merah kuning memang menarik sungguh..  Untuk pilihan isian akan diupdate kemudian. Harga termasuk isian rm1.40 sahaja.

Sunday, July 16, 2017

650Pack Budget Doorgift Kerepek Ubi 50senN Popia Cheese untuk Sabrina di Telipot serendah

Nak cari dessert lain dari lain sekitar Kelantan nie -->> Dessert Aiskrim Goyang & Lokcing ; BLOG ; FACEBOOK
************************************************************************************

Alhamdulillah, minggu selamat cod 650pack Budget doorgift kerepek ubi dan popia cheese. Harga budget doorgift serendah 50sen sahaja.. 50sen je ye. Mana nak dapat isian yang berharga 50sen, wat tambah dalam paperbag.



Budget Doorgift Popia Cheese n Nestum serendah 50sen

500pack Bahulu Cermai dalam Paperbag untuk Nurul di Pasir Tumbuh, serendah rm1.30

Nak cari dessert lain dari lain sekitar Kelantan nie -->> Dessert Aiskrim Goyang & Lokcing ; BLOG ; FACEBOOK
************************************************************************************

Jom usha aktiviti snek lazat ye.. kat FB Snek Lazat dan Sedap sentiasa ada update cuma kat blog slow sket tapi masih merajin kan diri untuk update mana patut ye. Ni pun aktiviti lama, selamat COD kat Nurul pada 27June17 aritu..

Siap, ambil n bagi kat tetamu je kan. Harga serendah RM1.30 sahaja


Thursday, July 13, 2017

300pack Doorgift Budget Popia Simpulan Kasih untuk PokJek di Tawang, serendah 70sen

Nak cari dessert lain dari lain sekitar Kelantan nie -->> Dessert Aiskrim Goyang & Lokcing ; BLOG ; FACEBOOK
************************************************************************************

Kalau rasa nak up sket packaging doorgift budget tu, boleh pilih doorgift budget yang pack dalam silver foil nie.. nampak comel n exclusive sket berbanding pack plastic biasa tu ye.

Alhamdulillah 300pack Popia Simpulan Kasih untuk Pokjek di Wakaf Zin. Pastu siap order 300batang Aiskrim Goyang.. Ada aiskrim baru meriah kan, sambil segar angin budak yang datang majlis kita.

Meh cuci mata dulu.. walaupun gambar tak snap banyak.. hihi. 



400pack Doorgift Budget Kerepek Pisang untuk Poksu Mat, Kadok serendah 50sen

Nak cari dessert lain dari lain sekitar Kelantan nie -->> Dessert Aiskrim Goyang & Lokcing ; BLOG ; FACEBOOK
************************************************************************************
Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Maaf la sebab kita update blog untuk semua aktiviti snek lazat sebelum nie. Mana yang tercari doorgift murah dan sedap, kita ada solution ye. Harga doorgift budget serendah 50sen je ye. Doorgift budget 50sen je ye.. Biasa customer request yang ni untuk tambah dalam paperbag ye.

Meh cuci mata dulu tengok aktiviti snek lazat sebelum nie. 400pack doorgift budget kerepek pisang serendah 50sen sahaja dan bahulu cermai pack 4bj RM1. Masuk paperbag 2item dah cukup untuk bagi tetamu ye.. 


Bahulu Cermai 4bj per pack Rm1. (Boleh request nak pack brape ye)

Wednesday, July 12, 2017

200Pack Doorgift Budget Popia Cheese

Nak cari dessert lain dari lain sekitar Kelantan nie -->> Dessert Aiskrim Goyang & Lokcing ; BLOG ; FACEBOOK
************************************************************************************

Assalamualaikum dan selamat malam semua. Kebetulan malam nie rehat dari keje dapur.. meh cuci mata tengok apa yang kita nak update ye. Segala aktiviti snek lazat akan diupdate kat FB, IG dan akhir sekali kat blog la.
Alhamdulillah, doorgift budget dah mendapat perhatian raja sehari ye.. mana yang sibuk tak sempat nak pack doorgift sendiri boleh usha ye. Doorgift serendah 50sen je uoolllss.


Alhamdulillah, 200pack popia cheese untuk Fatin dari Koklanas. Doorgift sempena Majlis Akikah anakanda beliau. 100pack dalam Ziplock Craft dan 100pack dalam Silver Foil. Insyallah harga mampu milik, popia cheese yang terlajak sedap bagi pengemar cheesy ye..

Jom cuci mata dulu ye

Monday, July 3, 2017

Paperbag MURAH...

Nak cari dessert lain dari lain sekitar Kelantan nie -->> Dessert Aiskrim Goyang & Lokcing ; BLOG ; FACEBOOK
***************************************************************************************

Assalamualaikum dan selamat pagi semua.. Mana yang masih tercari paperbag yang sesuai untuk isi doorgift sebarang majlis boleh la usha2 ye.. comel2 design.. simple je.. harga pun murah. Nak kita isi terus pun boleh juga ye..


Ni list harga ye.. Kalau banyak murah sket la. Harga tak termasuk pos ye




Sunday, July 2, 2017

Complete Set dalam paperbag terus

Nak cari dessert lain dari lain sekitar Kelantan nie -->> Dessert Aiskrim Goyang & Lokcing ; BLOG ; FACEBOOK
*************************************************************************************************

Assalamualaikum dan selamat pagi semua.. Musim puasa sibuk siapkan order customer dan agen kesayangan ambo untuk aneka popia mini dan karipap mini. Sampai tak sempat langsung nak update apa2 kat blog. Insyallah ada kelapangan masa akan di update sket demi sket ye aktiviti snek lazat nie. 

Meh usha doorgift simple dan budget dulu sebab baru buat untuk customer..


Bahulu Cermai in paperbag RM1.30

Sunday, June 4, 2017

Doorgift Kerepek Pisang Exclusive



Tercari doorgift yang simple??


Doorgift simple dan Exclusive?

Doorgift lain dari yang lain ??

Yang penting mampu milik dan harga insyallah murah.. nti usha harga kat bawah ye. Isian yang available ada kerepek pisang masin. manis (tabur gula) dan best seller kerepek pisang sira. Semua yang terlajak sedap dan ranggup.

Doorgift Botol yang senang nak bagi tetamu. Kerepek pisang pun best juga ye. Semua orang makan kerepek pisang.. sedap lak kerepek pisang. Kudapan harian lak tu.. takyah tunggu apa majlis keraian baru ada kerepek pisang.. 

Doorgift Kerepek Pisang dalam botol

Deco  - Plain (macam pic diatas ye).Free tali dan tag / sticker.
Harga - RM2.1 Kecil, RM2.3 Sedang - ni untuk isian masin dan manis.

Kalau nak yang sira kena add on 30sen ye. Lagi sedap kerepek pisang sira bagi yang pernah makan.

22kg Popia Simpulan Kasih ke Serdang Selangor



Antara best agen kat Serdang Selangor. Alhamdulillah tiap tahun cecah 100kg gak untuk bulan puasa nie. Cuma hantar ikut batch yang agen request. Yang ni awal puasa aritu 22kg ke Serdang Selangor. Hot seller popia simpulan kasih. Mana yang cuba.. beli atau borong boleh roger Arfah 012 976 4495


Ramai customer complain popia simpulan kasih berhantu.. sebab skali makan popia simpulan kasih takleh nak berenti.. kekadang beli sebalang skali habis je.. hihi. Alhamdulillah syukur sangat ramai yang suka dengan popia simpulan kasih by snek lazat..

Agen Serdang Arfah 0129764495

22kg Popia Simpulan Kasih

6kg Popia Simpulan & Gulung Kasih untuk org Tumpat



Assalamualaikum dan salam subuh semua. Ramadhan Kareem.


Alhamdulillah, semalam selamat COD 6kg Popia Simpulan Kasih dan Popia Gulung Kasih untuk Cikgu Sakinah, dari Tumpat Kelantan. Balik bercuti sementara cuti sekolah. TQVM semua sebab support ye. Yang ni customer request pack plastic sebab nak jimat rm2 untuk kos botol.


Popia Simpulan dan Gulung Kasih 

Wednesday, May 31, 2017

Popia Cheese dengan limpahan chesee.. nyummmy



Jom cuci mata dulu intai popia cheese nie. Ramai yang cakap macam twisties gitu tapi yang nie tanpa MSG ye..


Popia Cheese

Karipap Mini terlajak Sedap, Ranggup dan Padat dengan Inti Serunding Ikan



Alhamdulillah, untuk karipap mini dah full booked ye. Maklumlah sebab buat manual, ambik order terhad sket sampai 30-40kg ikut kemampuan diri. Harini tayang dulu, order untuk lain kali ye.




Karipap Mini yang terlajak HOT!!

Aneka Popia Mini yang terlajak sedap




Assalamualaikum dan selamat tengahri. Sempat update skali skala je sebab sibuk kat dapur. Alhamdulillah, Allah masih menghantar rezeki..


Jom cuci mata dulu ye, mana tau ada berkenan dihati. Untuk karipap mini, order dah sampai limit ye sebab buat manual je, pembantu pun tak ramai..

Popia Simpulan Kasih

List Harga (Pack Botol 480-500gm)

1botol rm22
2botol rm20 per botol
8botol Rm18 per botol

boleh intai2 kat sample packaging ye.

Saturday, May 27, 2017

Doorgift Exclusive dan Bajet untuk Sheila Di Morak, Kelantan



Aktivit Snek Lazat untuk doorgift Sheilanam 13May17 aritu.. plus sponsorship dan review. Alhamdulillah. Dengan memberi Allah hantar lebih banyak rezeki. Alhamdulillah, terima kasih ALLAH.


Alhamdulillah, jom cuci mana dulu.. mana tau ada berkenan nak order lak lepas nie.. ada exlusive dan ada bajet doorgift. 

Doorgift Exclusive Rm2.70 Kerepek Pisang 

Doorgift Bajet serendah 50sen (Flat rate min 200pack)



Tercari Kerepek sesuai untuk doorgift?


Nak doorgift sedap dan murah?

Simple dan sedap?

Jom usha aneka kerepek serendah 50sen je ye. Min 200pack dan harga rata hingga 1000pack ye. Kalau banyak lagi akan dipertimbangan. FREE STICKER ye.. boleh custom made utk 500pack dan keatas..

Isian yang available
- Popia Simpulan / Gulung Kasih, Samosa Mini
- Karipap Mini
- Kerepek Pisang - Manis, Masin, Sira
- Kerepek Ubi - Lada hitam, BBQ, Cheese

Popia Simpulan / Gulung Kasih

Mini Hamper untuk Cikgu Pasti Fatimah Az Zahra



Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Ni update aktiviti snek lazat yang sebelum nie. Nak update setiap hari macam tak sempat je.. berebut laptop dengan anak dara lak kalau buat keje masa dia tak tidur..



Alhamdulillah, permintaan anak dara nak bagi hadiah kat cikgu pasti.. kebetulan baru lepas goreng popia dan borong kurma, jadi lah mini hamper popia simpul kasih dan kurma.

Mini Hamper

Tuesday, May 23, 2017

Aneka Isian untuk Doorgift Botol yang comel



Tengah cari doorgift botol? 

Senang nak bagi tetamu terus? 
Takyah nak pikir masuk paperbag semua tu..
Yang penting murah dan semua orang makan ye.

Doorgift dalam botol la yang paling sesuai ye..  isian boleh pilih ye
- Kekacang
- Candy
- Kismis








200botol Doorgift Kacang untuk orang ketereh




Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Macam lama tak bersiaran, bz sket dan tak sempat nak tengok laptop sebab duk berebut dengan anak dara.. guna tepon kecik molek tu je la update fb Snek Lazat dan Sedap dan Ig @SnekLazatSedap.


Alhamdulillah, tempahan 200botol doorgift kacang dalam botol untuk customer ketereh. Jumaat lepas dah hantar sebab Majlis Kesyukuran jumaat malam.. alhamdullillah. Terima Kasih order ye

Harga.
100-500pcs rm2.0
501-1000pcs rm1.95
1001 keataa rm1.90



alhamdulillah dah siap

Monday, May 1, 2017

Doorgift Popia Mini Budget serendah 50Sen



Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Macam lama sunyi blog nie tapi jangan risau sebab kat IG @SnekLazatSedap insyallah sentiasa update aktiviti snek lazat.. FB Snek Lazat & Sedap pun sentiasa update ye. Cuma blog je susah sket sebab takleh nak update guna phone.


Tercari-cari doorgift super budget.. nak tambah dalam paperbag. Aneka Popia Mini pun best juga ye. Semua orang pun makan popia mini nie.. ada popia simpulan kasih, popia gulung kasih dan popia samosa.


Budget Doorgift serendah 50sen sahaja..

Tuesday, March 28, 2017

Agen Popia Simpulan Kasih di Kuala Lumpur




Wah berita baik untuk orang kuala lumpur,  Mana yang rasa nak makan popia simpulan kasih dan karipap mini homemade dan fresh boleh roger2 cikna 012 9280474 kita nie. Wassap terus boleh www.wasap.my/60129280474 deh. Takyah susah nak save, klik kat link tu jas.. wassap terus.. borak terus..

Agen Popia Simpulan Kasih dan Karipap Mini di Jeli Kelantan



Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Wah berita baik untuk ore jeli kelantan nie. Mana yang rasa nak makan popia simpulan kasih dan karipap mini homemade dan fresh boleh roger2 cik puan aisyah kita nie. Wassap terus boleh www.wasap.my/60134058964 deh. Takyah susah nak save, klik kat link tu jas.. wassap terus.. borak terus..

Monday, March 27, 2017

200pack (50sen sepaket) untuk Cikgu Faisal, Kg Pauh Badang




Alhamdulillah kerepek pisang sira dalam bentuk bajet doorgift pun laju je skrang nie cuma pisang je tak cukup stok memanjang. Maklumlah pisang orang kan. Semua buat sendiri cuma pisang je orang lain.. hihi. Kita tolong borong je. Member2 yang jual pisang senyap belaka loni.. musim kemarau kot kelantan nie. Maaf bebel lain lok, haha.


Alhamdulillah, kerepek pisang sira memang hot deboom la. Rezeki dari ALLAH. Untuk cikgu faizal dia campur, 100pack manis tabur gula dan 100pack kerepek pisang sira. Berat antara 20-25gam ye untuk 50sen. Memang 50sen sepaket ye.

800pack (60Sen sepaket) Popia Simpulan Kasih ke Terengganu



Alhamdulillah, popia simpulan kasih pun dah dapat sambutan kemana saja ye. Minggu lepas sempat COD 800pack Popia Simpulan Kasih ke Wakaf Tapai, Terengganu.


Student pun tambah duit TOPUP sendiri



Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Kembali kepada keje biasa, buat snek berasaskan popia, karipap mini dan kerepek pisang yang hot dan terlajak lariss nie




TB minggu lepas sebab banyak sangat aktiviti yang sempat update kat blog. Kat ig @SnekLazatSedap dan FB Snek Lazat dan Sedap insyallah sentiasa terupdate. Alhamdulillah ni kali ke 3 cod untuk Husna Kg Dewan Beta, Salor. Jual Popia Nestum, Cheese dan Kerepek Pisang Sira kat asrama dan sekolah bawah persatuan.. Bagus betul. sambil2 pastu boleh wat topup tepon.. hihi. Tak gitu. 

Friday, March 24, 2017

Kerepek Pisang Sira budget RM1




Layan kerepek pisang sira dulu.. sedap gak kalau boleh mengunyah masa ni kan. Sekali ngunyah tengok habis dah satu plastic. Dari beli retail terus nak jual kat sekolah dengan harga budget rm1 (tapi kita tolak harga tolak la ye 80sen, min 100paket). Dari beli sket terus beli sekilo n repeat sokmo lak tu. Alhamdulillah. Terima kasih ALLAH


Layan dulu aktiviti menyira pisang nie ye


Aktiviti menyira pisang

Hot!! Kerepek Pisang Sira




Alhamdulillah, kerepek pisang sira memang deboom. Sebab ramai sukakan tak kira orang kelate atau orang luar kelate. Sebab kita buat tak manis sangat, insyallah sesuai untuk semua golongan. Ramai gak cari kerepek pisang sira untuk doorgift budget dan murah serendah 50sen, tapi sekrang musim pisang tak banyak, jual retail je boleh..